Сб, 2024-04-27, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Проросійські бойовики у четвер здійснили 35 обстрілів. Внаслідок цього троє наших військових загинуло, четверо – поранено.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна різко збільшила частку атомної енергетики в загальному енергетичному балансі - з 47% вона стрімко наближається до 60%.


 

 

 

В местах с дефицитом качественной питьевой воды хорошим выходом из положения является бурение скважин.


 

 

Справи кривавих вбивств активістів Революції Гідності у центрі столиці просуваються надто повільними темпами – доказова база та кількість свідків суттєво скорочується.


 

Національна спілка журналістів України висунула кандидатуру незаконно затриманого в Москві Романа Сущенка на здобуття Всесвітньої премії ЮНЕСКО - "Гільєрмо Кано за внесок у справу свободи преси".


 

До знищення польських місць пам'яті в Україні й українських в Польщі причетна третя сторона, яка хоче посварити обидва народи.


 

 

Испания стала единственной страной, которая в текущем году продолжает наращивать импорт украинского сорго.


 

 

Невеликий сніг пройде лише у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Вінницькій і Луганській областях. На решті території країни опадів спостерігатися не буде.