Вт, 2024-03-19, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українські фігуристи Олександра Назарова і Максим Нікітін успішно стартували в турнірі танцювальних пар на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Заставить боевиков прекратить огонь и дать возможность ремонтникам восстановить поврежденные коммуникации в Авдеевке можно с помощью ответных действий.


 

 

Бригада електромонтажників через обстріли досі не змогла вийти в район пошкодження ліній електропередач для відновлення електропостачання в Авдіївці, яка зазнала обстрілів.


 

Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про лавинну небезпеку на Закарпатті та зміну погоди в Україні 3-4 лютого. Про це повідомляє прес-служба ДСНС із посиланням на Укргідрометцентр.


 

Президент України Петро Порошенко присвоїв звання героя України з врученням ордена "Золота зірка" капітану, заступнику командира механізованого батальйону 72-ї окремої механізованої бригади Андрію Кизило (посмертно).


 

 

Минулої доби Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122-міліметрову артилерію, танки.


 

 

Україна закликала держави-члени Ради Європи вплинути на Росію для повного виконання Мінських домовленостей, повідомили у постійному представництві України при РЄ.