Вт, 2024-03-19, 07:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Проросійські бойовики у середу здійснили 27 обстрілів позицій Збройних сил України. Внаслідок цього один український військовий отримав поранення.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабінет міністрів України доручив Міністерству фінансів здійснити випуск індексованих облігацій внутрішньої державної позики на 9,8 млрд грн для завершення докапіталізації.


 

20 лютого у Будапешті в приміщенні Державного самоврядування українці в Угорщині вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві у 2014 році.


 

 

Події 2016 року і початку 2017 ляжуть в основу шостого позову України до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ).


 

Донецкий «Шахтер» уже отправился в Харьков. Главный тренер «горняков» Паулу Фонсека взял с собой на ответный матч против «Сельты» в рамках 1/16 финала Лиги Европы 26 футболистов.


 

Проросійські бойовики 21 лютого здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України. Один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

Росія поставляла бойовикам на сході України танки та іншу бронетехніку, а також протитанкове озброєння і зенітні ракети. Про це йдеться у звіті Стокгольмського інституту дослідження проблем миру (SIPRI).