Вт, 2024-03-19, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Друга палата парламенту Нідерландів схвалила урядовий законопроект про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На полігоні Одещини курсанти, майбутні офіцери-розвідники та спецпризначенці, проводять практичні польові тренування в умовах максимально наближених до бойових.


 

При цьому сам законопроект був прийнятий у другому читанні 278 голосами. Документ звільняє спадок від оподаткування спадкоємців другої черги.


 

В той час, коли всі учасники тестування мали лише 5 годин на розв’язання модельної задачі — написання судового рішення, деякі з них мали цілі місяці  на підготовку відповіді.


 

 

Експертиза  буде проведена на замовлення міністерства оборони Польщі. Відомо, що контракт був підписаний ще на початку грудня 2010 року.


 

Организация кафе или другого общественного заведения питания требует не только опыта управления в этой сфере бизнеса, но и даже определенного креатива.


 

Сьогодні у Харкові донецький "Шахтар" зіграє проти іспанської "Сельти" повторний матч 1/16 фіналу Ліги Європи.


 

 

Сьогодні на Київщині, Донеччині, Запоріжжі, в Карпатах та Приазов'ї пориви вітру сягатимуть 25-30 м/с. Про це повідомляють у ДСНС.


 

Многопользовательская игра "Сфера судьбы" – это военная стратегия. Общее игровое поле состоит из четырёх колец, вращающихся вокруг солнца.