Вт, 2024-03-19, 11:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Угода про зону вільної торгівлі з Канадою в середньостроковій перспективі принесе в економіку України 200-300 млн доларів.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Народні депутати розпочали засідання погоджувальної ради із вшанували загиблих в Авдіївці українських солдатів хвилиною мовчання.


 

 

«Крылатые качели летят, летят, летят»... Помните эту детскую песенку? Было время, когда её напевали все, от старого до малого.


 

Квитки на пісенний конкурс "Євробачення", який пройде у Києві, будуть коштувати від 40 до 200 євро, повідомив заступник керівника Національної громадської телерадіокомпанії України.


 

 

Процес зниження цін на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету II типу та бронхіальної астми буде проходити поступово.


 

 

У клубі Кабінету міністрів України для представників дипломатичного корпусу та міжнародних організацій 6 лютого о 13.00 відбудеться презентація фільму UA/TV "В'язні Кремля".


 

 

Національний відбір Євробачення-2017 стартував 4 лютого, коли перший півфінал, за результатами голосування суддів і глядачів, визначив перших фіналістів - TAYANNA і група "Сальто Назад".


 

За добу у зоні проведення АТО зафіксовано 94 обстріли, гібридні російсько-окупаційні війська вели вогонь з танків, артилерії, 120- та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.