Вт, 2024-03-19, 11:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"2 тонни млинців в буквальному сенсі псу під хвіст - витончене рішення ярославської влади, яка намагалася влаштувати рекорд на Масляну."

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2017-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до другого кола тенісного турніру в Куала-Лумпурі з призовим фондом понад 220 тисяч доларів.


 

 

«Питання не в тому, чи має відбутися другий референдум, а в тому, чи він взагалі має відбутися, і чітка відповідь — ні.


 

В рамках військової операції Atlantic Resolve в Латвії 28 лютого будуть доставлені американські вертольоти Blackhawk.


 

Угорщина має намір спорудити другу стіну на кордоні з Сербією та Хорватією задля посилення стіни, збудованої у 2015 році. Про це повідомили в уряді країни в понеділок 27 лютого.

 


 

 

За минулу добу 27 лютого російсько-окупаційні війська 84 рази обстрілювали українських військових, поранивши одного з них.


 

У зв’язку з обвалом частини конструкцій Шулявського мосту в Києві столична влада просить водіїв по можливості скористатися наземним та підземним громадським транспортом.


 

 

Рада ЄС включила 27 лютого 2017 року питання порушення прав людини в анексованому Криму та на сході України в документ щодо пріоритетів ЄС.