Вт, 2024-03-19, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Російська сторона СЦКК відмовилася гарантувати електрикам безпеку на час проведення ремонту місця прориву ЛЕП в Авдіївці.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Предприятия, изготавливающие продукцию из металла, дерева, стекла, пластика крайне требовательны ко всем составляющим технологического процесса.


 

У неділю 26 лютого святкує своє 84-річчя Любомир Гузар – єпископ Української греко-католицької церкви, кардинал Католицької церкви.


 

Садівники Хмельниччини переконанні, що в області є всі можливості для того, аби мати високі урожаї не лише традиційних сортів. Особливо це стосується яблук, персиків, слив і горіхів.


 

 

Глава німецької контррозвідки Ханс-Георг Маасен безпосередньо звинуватив Росію в організації кібератак на сервери Бундестагу 2015 року.


 

 

У неділю 26 лютого у Києві пройде Марш солідарності з кримськотатарським народом, українцями і представниками інших національностей, що проживають у тимчасово окупованому Росією Криму.


 

 

У зоні бойових дій на Донбасі 25 лютого поранені четверо, травмований один український військовий. Про це повідомив штаб української воєнної операції на Донбасі.