Вт, 2024-03-19, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Як повідомляє Укргідрометцентр, очікується погода без істотних опадів. У західних областях вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2017-02-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У четвер 9 лютого Рада міста Варшави проголосувала за надання імені Василя Стуса скверу в центрі столиці Польщі.


установка сигнализации


В наше время установка сигнализации - обычный процесс, который обеспечит спокойное проживание в доме, а также контроль за домом в отсутствие хозяев.


 

 

За кордоном працює п'ять мільйонів громадян України, повідомив на симпозіумі з питань легальної зайнятості українців за кордоном в.о. голови Державної служби зайнятості.


 

 

У Національному центрі театрального мистецтва імені Леся Курбаса наголошують на модернізації культурної політики.


 

 

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер вважає, що Україна до літа отримає безвізовий режим з країнами Європейського союзу.


 

 

Компания Elia, оператор городской электросети, сообщила, что причиной масштабного блэкаута стала неполадка.


Федеральный закон трактуется судебной системой чаще в сторону прав должника, нежели кредитора. Речь идет о скрытых комиссиях и иногда просто навязанных дополнительных процентах по заемным средствам


 

 

Минулої доби російські окупанти продовжили обстріли позицій ЗСУ з мінометів, озброєння БМП та стрілецької зброї на всіх напрямках. Загалом зафіксовано 61 обстріл.


 

 

Старинный город Бат, что в графстве Сомерсетшир, Соединённое Королевство Великобритания, является памятником мирового культурного наследия.