Вт, 2024-03-19, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про Антикорупційний суд, інформує голова комітету з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв (фракція "Самопоміч").

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна посідає перше місце в експорті волоського горіха серед країн Європи. Також країна увійшла до топ-5 виробників цього продукту у світі.


 

Голова Європейської Ради Дональд Туск в процесі підготовки до саміту ЄС на Мальті 3 лютого надіслав листа 27 лідерам країн Євросоюзу (без Великої Британії), в якому попередив про ризик в разі розпаду об'єднання потрапити в залежність від США, Росії та Китаю.


 

 

Сам засновник "Солідарності" Лех Валенса заявив, що "не співпрацював зі спецслужбами", але "зробив помилку" і "не може розкрити правди", а також очікує, що "це зробить винуватець ситуації".


 

 

Пенсійний фонд нарахував майже 1 млн гривень пенсій померлим людям. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.


 

 

Законопроект для ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС подано в парламент Нідерландів. Про це повідомляється на сайті Нижньої палати парламенту Нідерландів.


 

 

"На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 Град. Також вони обстрілювали наші позиції зі 152 міліметрової артилерії.