Вт, 2024-03-19, 10:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Ни один военнослужащий Вооруженных сил Украины не погиб и не был ранен за минувшие сутки в зоне проведения антитеррористической операции на востоке страны.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

летние шины


Когда поездки совершаются на кроссовере, в качестве подходящих летних шин понадобятся шинные модели с характерными особенностями. В подобных условиях летние шины для кроссовера.


 

 

В Україні стартувала програма ЄС, яка дозволить Європейському інвестиційному банку підтримати малі та середні підприємства в Україні.


 

У Мережі набирає популярність мультиплікаційна замальовка під назвою "Як козаки режим тиші поважали", в якій показано, як українські військові реагують на провокаційні обстріли з боку бойовиків на Донбасі.


 

 

За минулу добу 10 лютого бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні бойових дій на Донбасі, повідомляє прес-служба штабу АТО.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на наступному тижні зустрінеться з міністрами закордонних справ країн "нормандського формату" – Німеччини, Франції та РФ.


 

 

Міністерство освіти та науки розробляє план інтернаціоналізації освіти, зокрема в частині оптимізації процесу вступу до українських вишів іноземних студентів.