Вт, 2024-03-19, 12:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет Міністрів схвалив оновлену концепцію управління державними фінансами, що передбачає запровадження середньострокового бюджетного планування строком на три і більше років.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко, який також летить цим літаком у Брюссель.


 

 

Должно быть вы, как и каждый современный человек, используете интернет на ежедневной основе. И в этом нет ничего удивительного.


 

 

Безвізовий режим між Україною та Європейським Союзом може набути чинності 12 червня.


 

 

На північному заході Франції в регіоні Нижня Нормандія прогримів вибух на атомній електростанції "Фламанвіль".


 

 

Верховна Рада на засіданні в четвер 9 лютого в першому читанні схвалила проект закону (№5336-1) про Конституційний суд України.


 

 

Україна підходить до піку морозів цієї зими, опади будуть відсутні через антициклон, повідомила синоптик Наталя Діденко.


 

 

За минулу добу в районі проведення АТО гібридні російсько-окупаційні війська 82 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил, втрат серед вояків ЗСУ немає.