Вт, 2024-03-19, 05:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Проект "Школа молодого письменника" стартує в Харкові у березні. Про це 1 лютого журналістам розповів куратор проекту, відомий український письменник Сергій Жадан.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Аеропорт "Бориспіль" попереджає про можливі зміни у розкладі рейсів через несприятливі погодні умови. Про це сьогодні 3 лютого йдеться на сторінці летовища у Facebook.


 

 

Следить за своим здоровьем и поддерживать свое тело в отличной спортивной форме в XXI веке стало очень популярно как среди мужчин, так и женщин.


 

 

У Голосіївському районі Києва розпочалася реєстрація донорів крові для поранених бійців із зони АТО.


 

"Не президент Порошенко поставляет оружие террористам. Российское оружие убивает украинцев и российские наемники приезжают на восток Украины зарабатывать деньги на убийствах".


 

По данным метеорологов в феврале почти по всей территории Украины сохранятся ночные морозы, особенно в северных и восточных регионах, а в Карпатах достигнут 20—22 градусов,


 

 

У штабі АТО в зв'язку з поширенням деякими ЗМІ інформації про обстріл Донецька українськими військовими, повідомили, що ЗСУ не ведуть артилерійський обстріл по населених пунктах.


 

 

За минулу добу в районі проведення АТО гібридні російсько-окупаційні війська 114 разів відкривали вогонь по українських позиціях.