Вт, 2024-03-19, 16:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Одного військовослужбовця Збройних сил України поранено в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу, загиблих немає.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Вища рада правосуддя ухвалила зміни до регламенту, які дозволяють невідкладно розглядати подання про надання згоди на утримання судді під вартою або арештом.


 

 

У Верховній Раді у вівторок 7 лютого відкрилася шоста сесія. Про це заявив спікер Андрій Парубій з трибуни парламенту.


 

Бажанням остаточно зупинити нелегальну міграцію з боку Росії, а також дати чіткий сигнал Москві, що її "зелені чоловічки" тут небажані гості, пояснюють експерти укріплення трьома країнами Балтії кордонів з Росією.


 

 

Європейський комісар з переговорів щодо розширення та Європейської політики сусідства Йоханнес Ган застеріг Україну від проведення дострокових виборів.


 

 

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов звинуватив чиновників Міністерства охорони здоров'я в тому, що "вони не знають про ситуацію на місцях".


 

 

За минулу добу бойовики 78 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, унаслідок чого одного військовослужбовця ЗСУ було поранено.