Вт, 2024-03-19, 16:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Фінський уряд заявив, що готовий підтримувати реформу шкільної освіти в Україні, повідомила голова Міністерства освіти та науки України Лілія Гриневич.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Київський міський голова Віталій Кличко разом з киянами, представниками уряду та духовенства відкрив пам'ятник учасниці українського визвольного руху, поетесі Олені Телізі на території Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр».


 

 

25 та 26 лютого в усіх районах столиці святкуватимуть Масляну. На киян і гостей міста чекатимуть народні гуляння, розважальні програми, виступи фольклорних колективів, естрадних співаків.


 

 

Українські військові, які несуть службу поблизу села Водяне Донецької області, розповіли про атаки супротивника та про те, як використовують затишшя для укріплення позицій.


 

 

Міністр оборони Степан Полторак звільнив трьох посадовців, чия бездіяльність призвела до погіршення ситуації із забезпеченням належних умов у навчальному центрі "Десна".


 

Україна і Туреччина підпишуть угоду про спрощення візового режиму між країнами. Підписання документа відбудеться під час візиту прем’єр-міністра України до Анкари.