Вт, 2024-03-19, 11:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Украинские биатлонисты завоевали бронзу в смешанной эстафете на Универсиаде-2017 в Алматы.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У понеділок 6 лютого на більшості території України слід очікувати мокрий сніг з дощем. Про це свідчить прогноз Гідрометцентру.


 

 

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель запевнила президента Петра Порошенка в тому, що не допустить жодних геополітичних угод щодо України, які ігнорують позицію Києва.


 

 

Чиновники Євросоюзу зібралися продовжити термін дії санкцій проти громадян Росії, винних у дестабілізації ситуації в Україні.


 

 

Київська обладміністрація закликає перевізників з 6 лютого знизити вартість проїзду в маршрутках до рівня, який передував різкому подорожчанню у січні.


 

 

Переможниця "Євробачення-2016" Джамала виступить 12 травня з новою концертною програмою у київському Палаці спорту, і це буде не менш голосна подія, ніж саме "Євробачення".


 

 

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 51 обстріл. Одного нашого військового поранено, один – травмований.