Пт, 2024-04-19, 00:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
Директору магазину Rozetkа світить 10 років
Інші останні Економічні новини

Інтернет-магазин Rozetka оперативно змінив свого хостинг-провайдера: відтепер домен rozetka.com.ua розташовано на ІР-адресі 95.169.186.232. Ця адреса вказує на німецького хостера Keyweb.de, пише Watcher.

Крім того, інтернет-магазин Rozetka має намір відновити доставку замовлень з наступного тижня, йдеться в повідомленні магазину на офіційній сторінці у Facebook.

"Шановні користувачі, відвантаження замовлень ми зможемо почати виконувати з понеділка-вівторка, можливо, раніше. У першу чергу будемо обслуговувати замовлення з передоплатою", - зазначено в повідомленні.

Але, якщо директор інтернет-магазину не сплатить податкову заборгованість, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Представники Державної податкової служби у Києві під час прес-конференції заявили, що стосовно директора ТОВ Rozetka порушено кримінальну справу за ч.3 ст.212 Кримінального Кодексу України (Ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах). За цією статтею обвинуваченому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

У ДПС не називають прізвища директора ТОВ Rozetka, посилаючись на таємницю слідства. Але дали зрозуміти, що мова не йде про якусь підставну особу, а про того, хто публічно відомий у ролі директора компанії, повідомляє "Дзеркало тижня".

У відомстві зазначили, якщо обвинувачений оплатить податкову заборгованість перед державою і покриє завданий збиток, то кримінальну справу буде закрито.

Нагадаємо, що 19 квітня сайт найбільшого інтернет-магазину України Rozetka призупинив роботу, яку було частково відновлено пізніше.

Державна податкова служба проводила обшук у трьох офісних і трьох складських приміщеннях ТОВ Rozetka. Окрім того, обшук проводився в офісі компанії Mirohost, що надає інтернет-магазину хостинг. В результаті сервери Rozetka були вилучені, хоча в податковій заявили, що їх цікавила тільки фінансова документація Rozetka.

Податкова міліція порушила кримінальну справу проти директора товариства з обмеженою відповідальністю Rozetka за підозрою в ухилянні від сплати податків на суму понад 7 млн гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1289 | Додав: admin | Теги: ROZETKA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]