Вт, 2024-03-19, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Французькі науковці довели, що бабуїни володіють базовими навичками читання. Мавп навчили відрізняти справжні слова від нісенітниці за характерними сполученням букв, повідомляють nowyny.eu.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



14 квітня мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +17...+19 градусів.


Верховна Рада України дозволила приватизацію теплоелектроцентралей. За закон про внесення змін до деяких законів з питань приватизації проголосували в четвер, 12 квітня, 243 народні депутати з 395, зареєстрованих у залі.




Дівчина Олена Єськіна, яка постраждала під час акції на захист Андріївського узвозу, написала в прокуратуру Києва заяву про скоєння злочину.



Моделі, які напівоголеними дефілювали в нічний час у дорослому розважальному закладі Миколаєва, виявилися неповнолітніми.




Верховна Рада закріпила в проекті нового Кримінально-процесуального кодексу можливість домашнього арешту як запобіжного заходу.




Об'єднані Арабські Емірати відкликали свого посла в Ірані для консультацій у зв'язку з відвідуванням президентом ІРІ Махмудом Ахмадінеджадом спірного острова Абу-Муса у Персидській затоці.



У сучасному світі чистота — головна запорука успіху великих торгових центрів, супермаркетів, кінотеатрів та ресторанів й інших розважальних закладів.


Депутати підтримали урядовий законопроект, яким вносяться зміни до бюджету щодо виконання соціальних ініціатив президента. Стало відомо, що влада планує профінансувати передвиборні соцініциативи Януковича за рахунок простих громадян, підвищивши податки та акцизи на товари широкого вжитку.



Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) офіційно затвердила світовий рекорд з багатоборства українки Наталії Добринської, який вона встановила в березні в турецькому Стамбулі на чемпіонаті світу з легкої атлетики в приміщенні.


Зібралося близько 400 осіб, дехто прийшов з маленькими дітьми. Учасники акції тримали плакати з написами: "Мої діти хочуть дивитися мультики українською!", "Обіцяю не платити за російський дубляж", "Пане Азаров, чий бюджет ви наповнюєте?", "Їхні прибутки могли б бути в нашому бюджеті", "Нам треба більше, ніж субтитри".



Знесення будинків на Андріївському узвозі сколихнуло весь Київ. Для захисту улюбленої вулиці люди готові були йти на мітинги. Про кілька з них вже було оголошено. Але вчора вдень керівництво компанії "Еста Холдинг" (замовники проекту забудови) виступило з несподіваною заявою.


 

Міністерство оборони Південної Кореї в п'ятницю оголосило про невдалий запуск північнокорейської ракети "Инха-3".