Вт, 2024-03-19, 04:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



22 квітня, Вінниця — Сергій Жадан і Собаки в космосі "Зброя пролетаріату
" — презентація нової програми!
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Грузии во вторник представили первый беспилотный летательный аппарат (БПЛА) собственного производства. Он был испытан на военной базе близ Тбилиси.



Летом большинство украинцев по установленной годами привычке потянутся к морю, чтобы сполна насладиться своим отпуском.







3 травня 2012 року фільм українського режисера Михайла Ільєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" вийде у російський прокат. Про це повідомив генеральний продюсер фільму Володимир Філіппов.



Сьогодні 5 активісток FEMEN добровільно "ув'язнили" себе на дзвіниці Святої Софії Київської. Зокрема, дівчата вдарили в усі дзвони і розгорнули 7-метровий плакат з написом "СТОП".





Зонд NASA сфотографував на поверхні Марса утворення, яке схоже на голову слона. На поверхні червоної планети можна розглянути хобот, очі і рот.



Весна — это лучший период для начала или возобновления строек, ремонтов и обустройства своих загородных усадеб, а особенно, если они расположены недалеко от Москвы.






11 квітня мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +10...+12 градусів.



Музей імені Сталіна в Горі буде реформовано і він змінить назву, повідомив в понеділок співробітникам музею міністр культури Грузії Ніка Руруа. У бесіді з журналістами міністр зазначив: "Існування музею Сталіна несумісне з сьогоднішнім днем і майбутніми поколіннями".




У міністерстві адміністративної реформи Греції в ніч проти 9 квітня сталася пожежа, коли в будівлю жбурнули пляшку із запалювальною сумішшю.




10 квітня виповнилося рівно два роки з дня авіакатастрофи під Смоленськом, в якій загинули 96 людей, в тому числі президент Польщі Лех Качинський.





Вихідними у Дніпропетровську збірна України з тенісу приймала команду Кіпру в матчі другого раунду Кубка Девіса у ІІ групі Євро-Африканської зони.




Конституційний суд заборонив одночасне балотування до парламенту у мажоритарному окрузі та за партійним списком. Таке рішення Конституційного суду оприлюднили 10 квітня, рішення було прийняте ще 5 квітня.

 

В последние годы Интернет сильно вошел в жизнь многих людей, а поэтому все больше людей смотрят в Сети различные фильмы и программы, покупают и продают товары и услуги, а также даже охота онлайн интересна многим людям





Синоптики вважають, що до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім - знову холоди. Спекотне літо почнеться в Україні після Пасхи.





Невідомі в чорних масках підрізали автомобіль фінансового директора одного з автосалонів міста. Він їхав у банк здавати гроші за продані машини.




Сирійські антиурядові активісти не вірять в те, що влада країни дотримає слово і виведе у вівторок війська з міст, як було обумовлено в рамках плану мирного врегулювання конфлікту, що триває вже рік.




Росспоживнагляд сьогодні відряджає в Україну нову групу експертів для інспектування підприємств, які мають намір постачати сир на російський ринок.