Вт, 2024-03-19, 04:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Митинг в центре Астрахани в поддержку действующего мэра города Михаила Столярова посетили более 5 тысяч жителей города.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Все взрослые знают и хорошо понимают, что дети очень любят игры, а особенно приставки Дефендер.



Офіційно підтверджені дата і місце поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном. Чемпіон IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі захищатиме свої численні титули від американського обов'язкового претендента 7 липня в Берні (Швейцарія), на стадіоні Stade de suisse.




Українські громадяни, незважаючи на критичне ставлення до політичних сил, ставляться до партій як до футбольних клубів, вважає політолог Володимир Фесенко.



У каждого современного человека слово ресторан вызывает только положительные эмоции. Ведь это именно то место, где люди понимают, что рай на Земле действительно существует.



Українські біатлоністки, сестри Віта і Валя Семеренко успішно виступили на "Кубку Газпрому", який проходив цими днями у Петропаловську-Камчатському в Росії. Сестри прийшли до фінішу спринтерської гонки на другому і третьому місцях відповідно.




Спосіб прийняття нового КПК - "це не просто правовий нігілізм, це правовий пофігізм, який цілком властивий нинішній владі, але абсолютно неприйнятний для суспільства".



Янукович обнародовал декларацию о доходах: выяснилось, что как писателя Януковича ценят в двадцать раз больше, чем в качестве президента.


 

В современном мире Интернет стал неотъемлемой частью жизни современных людей. Практически каждый современный человек хотя бы раз в день или неделю, или максимум в месяц, но заходит в виртуальную сеть.



16 квітня у селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району Чернівецької області відбудеться перший в Україні фестиваль березового соку.



15 квітня в Києві мінлива хмарність, місцями дощ, часом грози, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +16...+18 градусів.


 

Американский кинорежиссер Вуди Аллен опроверг появившиеся в СМИ слухи о том, что он рассматривает столицу Дании как место для съемок своего нового фильма, ответив, что планирует снимать его в США.



В наше время люди уже просто не представляют себе жизни, в которой бы отсутствовала бытовая техника. Именно поэтому ее продажи с каждым годом только увеличиваются.



Колектив учених під керівництвом директора Інституту квантової оптики Макса Планка, професора Герхарда Ремпе, побудував першу елементарну квантову мережу.



Сирійська армія в ніч на суботу, 14 квітня, відновила артилерійський обстріл двох районів в центрі Хомса.



Кілер Вадим Болотських не стане під диктовку прокуратури змінювати свідчення, щоб вказати на причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.