Вт, 2024-03-19, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Один из телохранителей Обамы, замешанный в скандале с проститутками в Колумбии и потерявший в связи с этими событиями работу, намерен обратиться в суд с требованием о восстановлении.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Качественная связь


Выбирая офис, каждый арендатор учитывает такой параметр, как обеспеченность офиса хорошей связью. Классификация офисных и бизнес-центров учитывает множество очень важных параметров.




Руководители Каннского кинофестиваля директор Тьерри Фремо и президент Диль Жакоб на пресс-конференции в Париже объявили фильмы, которые будут участвовать в основном конкурсе в 2012 году.



Лидерами рынка по качеству, а также по объемам продаж являются множественные производители в Украине.


За несвоєчасну сплату житлово-комунальних послуг українцям будуть нараховувати пеню у розмірі 0,1% суми простроченого платежу. Стягнення нараховується за кожен день прострочення, але не більше, ніж загальна сума боргу. Причому зміна встановленого розміру пені за погодженням сторін не допускається.



Архітектурні проекти на Андріївському узвозі в Києві мають бути схвалені громадськістю, дані щодо всіх будівельних об'єктів і робіт на узвозі буде розглянуто на наступному засіданні урядової комісії з питань перевірки обґрунтованості такого будівництва.


Антикорупційні реформи в Україні запроваджуються дуже повільно і з безліччю перешкод. Про це йдеться в звіті Групи держав Ради Європи проти корупції (GRECO). Згідно додаткового звіту, з 17 рекомендацій, виконання яких продовжувалося, Україна частково виконала 10 рекомендацій і не виконала 3 рекомендації.




Посол Франції з прав людини Франсуа Зімере вважає, що процес у справі "ЄЕСУ" стосовно екс-прем'єра України Юлії Тимошенко має політичний характер.


Австрію облюбували для реєстрації свого бізнесу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв та олігарх Дмитро Фірташ. Крім того, в Австрії ховає сліди своєї причетності до "Межигір'я" родина президента Януковича,у Відні є сліди родини Азарова, який так любить закликати українців до економії та переходу на підніжний корм.




Прем’єр-міністр Микола Азаров заробив у 2011 році 837 264,01 гривні. Декларацію про доходи прем'єра оприлюднено на сайті Кабміну. З них 509 902,79 гривні становила заробітна плата.





Віп-мешканці "київської Рубльовки" терміново шукають досвідчених садівників, здатних врятувати їхні цінності. Готові платити будь-які гроші.



В своей жизни большинство людей пытаются получать как можно больше удовольствия, а сделать это иногда очень просто.



20 квітня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий дощ, місцями грози, вітер південний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +17...+19 градусів.




Колекцію коштовностей американської мільйонерки Хьюгетт Кларк, яка померла в 2011 році у віці 104 років, продали в Нью-Йорку на аукціоні Christie's 17 квітня за 20,8 мільйона доларів.


У Сирії тривають збройні сутички сил влади й опозиції, незважаючи на заяви обох сторін конфлікту про припинення вогню. У зв'язку з такою ситуацією Пан Гі Мун запропонував, щоб термін місії міжнародних спостерігачів у Сирії становив три місяці, а їхня кількість - 300 людей.


Найвпливовішою персоною в цьому році виявилася не конкретна людина, а таємниче об'єднання - хакерська група Anonymous. За результатами голосування на сайті журналу, Anonymous значно випереджає всіх найвпливовіших фігур, які потрапили в список 2012 року. На рахунку Anonymous майже 396 тис голосів.