Вт, 2024-03-19, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Кабінет міністрів виділив Державній пенітенціарній службі 1,5 млн гривень для будівництва будівель і споруд Київського слідчого ізолятора.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Весна, лето, жара и велосипед – что может быть лучше для настоящих велобайкеров? Конечно же - только поход в магазин BMX.



Вертолет, летевший на низкой высоте, разбился вечером в пятницу в Бельгии, зацепившись за кабель воздушной канатной дороги над валлонским городом Уи.



Весна – це той період року, коли більшість людей розпочинають будівництво, яке запланували на цей рік, або ж відновлюють те, що не встигли завершити минулого року.




Ціни на житло в Києві в прив'язці до середньої заробітної плати наближаються до цін у таких мегаполісах, як Нью-Йорк і Лондон. Про це йдеться в повідомленні Європейської економічної комісії ООН.



Хотите что-нибудь быстро и и выгодно продать? Тогда ищите различные сайты, на которых можно подать бесплатные объявления.




Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вивезли на лікування за межі Лук'янівського СІЗО.Про це у Facebook написала колишній прес-секретар Луценка Вікторія Бєлова.



Недвижимость – это имущество, которое состоит из земли, и всех зданий, которые находятся на этой земле.





Національна авіакомпанія "Бєлавіа" заявляє про порушення російською стороною міжурядової угоди про повітряне сполучення і планує звернутися у зв'язку з цим до суду ЄврАзЕС, йдеться в прес-релізі бєларуської авіакомпанії.


Два роки експерименту над українським народом призвели до тотального зубожіння і підвищення смертності населення, повернення до періоду тотального перерозподілу 90-х років. За останні два роки статки олігархів і депутатів, які бігають на підтанцьовках влади, збільшилися в 250 разів.


Конституційний суд (КС) задовольнив подання народних депутатів Партії регіонів, визнавши неконституційним закріплення виборців за кордоном за одномандатними округами Києва. У Центрвиборчкомі така позиція КС викликала подив - там заявили, що після рішення суду в законі з'явилося безліч прогалин.




Гендиректора Національного художнього музею Анатолія Мельника звільнено з посади за невиконання установою основних планових показників діяльності.



"Я спілкувався і з президентом, і з прем’єр-міністром, я не спілкувався з Партією регіонів, бо це є політична складова, але я переконаний в тому, що розуміння надзвичайно великої небезпеки, яку потягне за собою фальсифікація виборів, є в усіх".




Президент Віктор Янукович намагався зустрітися з ініціативною групою "Перше грудня". Про це повідомив один з організаторів ініціативної групи, літературознавець, публіцист Іван Дзюба в ефірі телеканалу ТВі.





"Газпром" не зможе повністю вилучити Україну з системи доставки російського газу на ринки Європи навіть після введення в експлуатацію газопроводів "Північний потік" і "Південний потік".




Окружний адмінсуд Києва скасував рішення Київради від 15 липня 2004 року про надання Міністерству закордонних справ земельної ділянки для будівництва на Пейзажній алеї. Відповідне рішення суд ухвалив 4 квітня.



Весна — это не только период года, когда природа как бы возрождается после зимней спячки, но также время, в которое большинству людей хочется что-нибудь поменять.




З первинного контура охолодження автоматично зупиненого в четвер реактора АЕС "Пенлі" на півдні Франції стався витік радіоактивної води.




Студентів, які в Херсоні розклеювали листівки з зображенням Януковича, оштрафували на 221 гривню "за поширення неправдивих чуток, які могли викликати паніку серед населення".




Позиція Білого Дому щодо засудження лідерів опозиції в Україні залишається незмінною, вони і далі сприймаються як "вибіркове політичне переслідування".




Бєларусь має намір від 13 квітня в односторонньому порядку скоротити кількість рейсів російських авіакомпаній з Москви до Мінська. Про це Бєларусь поінформувала авіаційну владу Росії.


На столичному Майдані Незалежності пройшов фінал акції "Готуй намет навесні", яка проходила в рамках громадянської кампанії "ВСТАВАЙ!". Молоді активісти опозиційних партій "Батьківщина", "Фронту змін", Народного Руху України, "Свободи" та громадських об'єднань продемонстрували швидкість розкладання та збирання наметів.




Харківський "Металіст" припинив свій виступ у Лізі Європи на стадії 1/4 фіналу. Підопічні Мирона Маркевича на своєму полі не зуміли перемогти португальський "Спортинг", зігравши внічию.