Пт, 2024-04-26, 06:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:50
Відпустили під заставу у 25 тис грн екс-керівника району, який на смерть збив двох людей
Інші останні Кримінальні новини

У Хмельницькій області колишнього голову Білогірської районної державної адміністрації, який збив на смерть двох людей, звільнено з-під варти під заставу у 25 тис грн, передає УНІАН.

За словами адвоката потерпілих Василя Шамрая, екс-чиновник частково відшкодував моральні та матеріальні збитки. Зокрема, 10 тис грн екс-голова РДА передав на поховання, ще 50 тис грн потерпілі сім'ї одержали згодом.

Вночі 24 лютого ц.р. чиновник збив 27-річного жителя Красилівського району, який від отриманих ушкоджень загинув на місці події, та його 22-річну односельчанку, яка від отриманих травм померла в лікарні.

27 лютого прокурор Хмельницької області порушив кримінальну справу за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Під час експертизи з'ясовано, що посадовець на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.

28 лютого Президент Віктор Янукович звільнив Валентина Заріцького з посади голови Білогірської РДА.

Як відомо, 20 жовтня 2010 у Дніпропетровську автомобіль під керуванням сина колишнього районного прокурора Дніпропетровська Рудя, скоїв наїзд на пішоходів.

Унаслідок ДТП дві жінки померли на місці пригоди, третя постраждала померла в лікарні.

2 грудня 2011 року суд засудив до 5 років позбавлення волі Дмитра Рудя.

У червні 2011 року Хортицький районний суд звільнив Рудя з-під варти під заставу в 17 тис грн. Прокуратура Запорізької області звернулася до апеляційного суду регіону з позовом про посилення йому вироку до семи років позбавлення волі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1083 | Додав: adminA | Теги: 25 тис грн, кс-керівника району, відпустили, смерть, збив двох людей, заставу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]