Пт, 2024-04-26, 03:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Влада боїться займатися фальсифікацією виборів - Порошенко
Інші останні Політичні новини

В української влади є розуміння надзвичайно великої небезпеки, яку потягне за собою фальсифікація виборів до Верховної Ради. Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко в ефірі телеканалу ТВі.

"Нещодавно прочитав на "Фейсі", вже не пам'ятаю автора: "абсолютно не страшно коли ти сам, значно гірше, коли ти нуль. Коли ти нічого не можеш зробити", - зазначив він.

"Я хотів би своїми діями продемонструвати, як багато залежить від однієї людини", - додав політик.

"На сьогодні я намагаюсь зробити все для того, щоб, якщо є слово "Порошенко", люди в цьому були впевнені. Поки що мені це вдається", - заявив міністр.

Порошенко запевнив, що може "говорити з усіма, причому різними мовами".

"На початку цього тижня кілька міністрів закордонних справ країн Євросоюзу запросили мене до Стокгольма на зустріч за ініціативою міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта, дуже потужної особистості, величезного друга і адвоката України", - розповів міністр.

"Питання вільних і незалежних виборів у країні є фактично визначальним на сьогодні для європейців в питанні цінностей, чи на нинішній день зможе український народ зробити вільне волевиявлення", - зазначив він.

При цьому відповідаючи на уточнювальне запитання, чи розуміє це нинішня українська влада, Порошенко заявив: "Я спілкувався і з президентом, і з прем’єр-міністром, я не спілкувався з Партією регіонів, бо це є політична складова, але я переконаний в тому, що розуміння надзвичайно великої небезпеки, яку потягне за собою фальсифікація виборів, є в усіх".

Зазначимо, Конституційний Суд (КС) визнав неконституційним положення закону про вибори народних депутатів, згідно з яким зарубіжні виборчі дільниці вносяться до складу одномандатних округів на території Києва. Таке рішення КС ухвалив 4 квітня й оприлюднив у четвер. На думку лідера партії "Фронт Змін" Арсенія Яценюка, цим рішенням влада запустила процес фальсифікації виборів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: влада боїться, фальсифікацією виборів, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]