Пт, 2024-04-26, 07:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
За добу позиції ВСУ обстріляли 115 раз, 3 бійця загинули . ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики за минулу добу, 3 лютого, 115 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Троє наших військових загинули, семеро поранені", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку, використовуючи РСЗО БМ-21 Град, бойовики вели вогонь по Галицинівці. З 152 і 122-мм артилерії, 120 і 82-мм мінометів обстріл проводився по Авдіївці, Луганському, Троїцькому та Зайцевому. По Пісках, Кам'янці, Авдіївці та Луганському - неодноразово вогонь вели танки. Зі стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по Зайцевому.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 і 122-мм артилерії була обстріляна Талаківка. З 120 і 82-мм мінометів - Водяне, Красногорівка, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкине, Мар'їнка та Чермалик. З гранатометів - Гнутове. По Павлополю вогонь вів снайпер. По Водяному та Лебединському бойовики стріляли з БМП, по Чермалику з ПТРК, а по Широкиному з БМП і танків.

На Луганському напрямку окупанти зі 152 і 12-мм, 120 і 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по Троїцькому, Попасній, Новоолександрівці і Новозванівці. З гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському і Катеринівці. Гранатомети і снайпер "працювали" по Станиці Луганській і Валуйському. Зенітні установки вели вогонь по Троїцькому.

У той же час, як повідомили в Головному управлінні Національної поліції Донецької області, другий раз за добу Сартана виявилася під артилерійським вогнем бойовиків.

"Близько 23.00 терористи завдали артудари по селищу Кальміуського району Маріуполя. Половина селища знеструмлена. Є пошкодження будинків", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбуці.

Відразу після обстрілів селище об'їжджає Сартанська група швидкого реагування. Інформації про кількість руйнувань і жертв серед мирного населення в Нацполіції поки немає.

Правоохоронці зазначили, що за попередньою інформацією снаряди впали приблизно в тому ж районі, що і під час ранкового обстрілу.

Відзначимо, як заявив раніше перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ) Олександр Хуг, внаслідок бойових дій в місті Авдіївка Донецької області існує загроза виникнення гуманітарної та екологічної катастрофи в регіоні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 689 | Додав: adminA | Теги: 3 бійця, обстріл, позиції ВСУ, 115 раз, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]