Пт, 2024-03-29, 08:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




5 листопада у квартиру до Юлії Повх на вулиці Азербайджанській 8б, що в районі Ленінградської площі, увірвалися троє чоловіків та наказали збирати речі і звільняти приміщення.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




20 листопада в Києві хмарно, без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.


Робочий день Свена Лахманна виглядає дуже хаотично. Він багато подорожує, ніколи не знаючи коли закінчить роботу. Завдання у нього найрізноманітніші: залагодження суперечок, посередництвj з властями, оформлення пропозицій з реконструкції та реставрації.




Останнє засідання Верховної Ради нинішнього скликання орієнтовно відбудеться 4 грудня. Про це розповів на погоджувальній раді в понеділок спікер Володимир Литвин.



Тбіліський міський суд 18 листопада засудив затриманого минулого четверга, 15 листопада, колишнього заступника голови МВС Грузії Шоту Хізанішвілі до двох місяців попереднього ув'язнення.





Минулими вихідними відбувся 16-й тур української прем'єр-ліги. Ознаменувався він поразками "Шахтаря" і "Динамо":



19 ноября в Совете министров иностранных дел ЕС будут обсуждать будущий формат сотрудничества с Киевом, а уже в декабре ожидается резолюция Европарламента.




Авантюрі президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з призначенням на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка не судилося збутися.



В Україні формуються передумови повторення кризи 2008–2009 рр. Про це в прямому ефірі "5 каналу" в ток-шоу "РесПубліка" з Анною Безулик" сказав президент Української спілки промисловців та підприємців Анатолій Кінах.




Бразильські науковці мають намір клонувати ягуарів, чотирипалих мурахоїдів, вовків та інших тварин, що перебувають на межі вимирання.