Вт, 2024-04-23, 09:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На міській набережній Керчі в п'ятницю, 2 листопада, на честь 69-річчя Керченсько-Ельтигенської десантної операції відбудеться відкриття пам'ятника її учасникам.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Москві накладено арешт на квартиру, що належить доньці президента Узбекистану Гульнарі Каримовій.



4 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, уночі та вдень місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +12...+14 градусів.




Голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал називає неподобством ситуацію з підрахунком голосів у деяких окружкомах Києва.




На Хмельниччині в одномандатному окрузі №189 переміг висуванець ВО "Свобода" Ігор Сабій. Ці дані оприлюднені на сайті ЦВК.




Астрологи застерігають, що листопад - місяць одразу двох затемнень. Найсильніше за дією - сонячне - відбудеться 14-го листопада, опівночі.




У 211 окрузі в Києві за даними 100% протоколів переміг представник Об'єднаної опозиції Сергій Терьохін.



Сплата 11 млн гривень як компенсаційний внесок в ФІБА-Європа за право проведення Євробаскету-2015 в Україні буде здійснена за рахунок паралімпійців. Про це йдеться в постанові Кабміну № 964 від 26 вересня.



Один з основоположників і головний діяч бристольської тріп-хоп культури виступить 17 листопада в клубі Crystal Hall. Загадковий і неординарний артист, який справив потужний вплив на сучасний музичний простір.



У новому складі парламенту фракція Партії регіонів може поповнитися мінімум 26 депутатами, які перемогли на виборах як самовисуванці. Умовно їх можна розділити на кілька груп. По-перше, нинішні нардепи-"регіонали" і їхні протеже.