Вт, 2024-04-23, 16:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




24 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень +2...+4 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Погром у приміщенні 197-ї ОВК у Каневі свідчить про те, що фальсифікатори виборів злякалися покарання і вирішили замести сліди свого злочину, вважають у "Батьківщині".



Заступник голови уряду РФ Владислав Сурков, який курирує питання культури і кінематографу, заявив журналістам, що Фонд кіно ніхто "прибирати" не збирається



Служба автомобільних доріг у Київській області уклала договори на додаткові роботи з ремонту автодоріг до мисливської резиденції Віктора Януковича "Сухолуччя".

Журналисты спросили у известного украинского кутюрье и модельера Сергея Ермакова: когда то вы очень любили женские и модные флеш игры хорошего качества, в которые в основном вы играли на сайте http://volonterydzhandy.com/, а кроме того когда-то у вас была коллекция, посвященная легендарным актрисам - Одри Хепберн, Марлен Дитрих ... Какие женщины вас вдохновляют сейчас?





З січня по жовтень нинішнього року в Україні було зареєстровано 109 крадіжок, 5 грабежів та 18 розбоїв, скоєних у банках.

 

Британська компанія Bentley вибрала назву для першого в історії марки "паркетника", чия прем'єра запланована на 2015 рік, після чого очікується вихід автомобіля на світовий авторинок




"
Чего не хватает украинской моде для того, чтобы вещи от украинских дизайнеров были в гардеробе каждого украинца?", - спросили журналисты известного украинского модельера



Голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що новообраний парламент не розпочне роботу, доки не буде ухвалено положення про особисте голосування народних депутатів.



Банкиры говорят, что финансовая ситуация в Украине не самая лучшая, а поэтому выход у страны только один — купить картридж цветной и начать печатать деньги.




Європейський суд з прав людини зобов'язав Чехію виплатити 1,9 тисяч євро 31-річному громадянину України Ігореві Цеберу за порушення права на справедливий судовий розгляд.




Президент Мексики Феліпе Кальдерон запропонував прибрати слова "Сполучені Штати" з офіційної назви країни. Такий законопроект президент направив 22 листопада в парламент.



Як альтернативу господарі петербурзького клубу розглядають можливість заявити команду в чемпіонат однієї з сусідніх країн - наприклад, "Зеніт" міг би захищати кольори міста Севастополь.



У Верховній Раді на останньому засіданні відкрито прозвучали пропозиції звільнити з посади Раїсу Богатирьову. А також створити слідчу комісію, яка б зайнялася розслідуванням корупційних схем глави МОЗ і її сім'ї.




Ізраїль переміг у черговому епізоді конфлікту, але прогресу в просуванні до миру немає. Це станеться тільки тоді, коли обидві сторони визнають безглуздість війни.


Современные украинцы, привыкшие даже во всемирной сети Интернете размещать и искать объявления купить или продать, которые валюту покупают, возмущены налогами на данную операцию.



Працівники прикордонної служби Польщі (Straż Graniczna, SG) днями в різних частинах країни затримали 16 громадян України, котрі використовували видані їм польські візи не за призначенням або працювали з порушенням чинних в країні правил.



Юридична процедура з організації всеукраїнського референдуму щодо декриміналізації ст. 365 Кримінального кодексу, по якій екс-прем'єр Юлія Тимошенко засуджена до 7 років позбавлення волі, почнеться наступного тижня.



З 2 січня по 9 листопада за результатами тендерів було укладено угоди на придбання 79 квартир для воїнів-інтернаціоналістів та постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.




Робота в офісі може призвести до болю в колінних суглобах. Про це в один голос заявили британські лікарі та фізіотерапевти.