Пт, 2024-03-29, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сьогодні ввечері в Копенгагені, на стадіоні "Паркен", донецький "Шахтар" вдруге у своїй історії може забезпечити собі участь в раунді плей-оф найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



21 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.




Коли український історик Станіслав Кульчицький почав переглядати тисячі розсекречених документів з архіву спецслужб в Києві, у нього ніби полуда з очей спала.




Легендарний український футболіст Андрій Шевченко, який оголосив перед стартом сезону про завершення виступів заради політичної кар'єри, може повернутися у футбол.



Білий Дім та Конгрес США вже до 31 грудня мають узгодити бюджет на 2013 рік. Однак позиції республіканців та демократів щодо фіскальної політики радикально відмінні.



Президент США Барак Обама відвідав М'янму і Камбоджу в рамках турне по трьох країнах Азії. М'янма стала першою державою, куди Обама прибув з візитом вперше після свого переобрання.



Рада з 27 міністрів закордонних справ країн Євросоюзу 19 листопада визнала нещодавно сформовану опозиційну Сирійську національну коаліцію (РНК) законним представником народу Сирії.





Помер російський письменник Борис Стругацький повідомляє "Ехо Москви" з посиланням на його друга Бориса Вишневського.




Астрономи виявили планету, яка в 13 разів перевершує за масою Юпітер - найбільшу і найважчу планету Сонячної системи.



Президент Ізраїлю Шимон Перес звинуватив іранську владу в тому, що вони підштовхують бойовиків руху ХАМАС до продовження ракетного обстрілу ізраїльської території.



Премьер Дмитрий Медведев подписал постановление правительства РФ, отменяющее обязанность водителей возить с собой доверенность на управление машиной