Вт, 2024-04-23, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Для громадянина України закордонний паспорт, як і передбачалося раніше, буде коштувати 350 грн, внутрішній - 65 грн.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



1 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +4...+6 градусів.



Євроокомісія подала план щодо подальшого розвитку єдиного економічного і валютного союзу (Economic and monetary union; EMU), до якого належать всі країни ЄС, за винятком Великобританії та Данії.




Ліна Костенко відмовилася від відзнаки Золотий письменник України. Очевидно, вона має на це право. І не зобов’язана нікому нічого пояснювати.



Компанія Gas Natural Fenosa не підписувала ніяких контрактів щодо інвестування в проект з будівництва LNG-терміналу в Україні, і не очолює жодного консорціуму з розвитку вищевказаного терміналу.



Москва оказалась не готова к сугробам накануне зимы: снег, выпавший сверх нормы, продолжает создавать трудности автомобилистам, пешеходам и коммунальным службам.




Обійшлося без сюрпризів - це футболісти "Барселони" Ліонель Мессі і Андрес Іньєста, а також лідер "Реала" Кріштіану Роналду.



Марки "7 чудес України" з'являться у продажу в найближчий тиждень. Номінал кожної з марок - 2 грн 50 коп, тираж малого аркуша - 80 тис екземплярів.



В Украине с каждым годом все более активно развивается Интернет — растет количество пользователей всемирной сетью Интернет, улучшается качество, функционал различных сайтов, порталов и интернет-магазинов.

Зима, що застала Москву, як завжди, зненацька, паралізувала місто, спровокувавши на дорогах транспортний колапс. Розпочата ще в середу заметіль за неповну добу висипала на російську столицю вже третину місячної норми снігу.




Палестинська автономія увечері 29 листопада отримала визнання ООН як держави-спостерігача, котрий не є членом ООН.