Пт, 2024-03-29, 02:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Традиційно в День української писемності та мови, який щороку відзначають саме 9 листопада, можна буде перевірити свої знання. Всіх українців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




10 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний, 5-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +6...+8 градусів.



Через закриття всіх атомних електростанцій в 2022 році, в енергетичній політиці Німеччини все більшу роль починає відігравати офшорна вітрова енергія. Проте будівництво вітрових парків на узбережжі поки заморожене.




Світове виробництво зерна в 2012 році знизиться на 2,7% в порівнянні з рекордним урожаєм 2011 року, але нові рекорди можливі у виробництві рису і цукру.



Роман Жерома Феррарі "Проповідь про падіння Риму" (Le Sermon sur la chute de Rome) отримав найстарішу і найпрестижнішу літературну нагороду Франції - Гонкурівську премію (Prix Goncourt).




На фільм за романом Девіда Мітчелла "Хмарний атлас" незалежні продюсери зібрали 100 млн доларів. Робота над картиною зайняла чотири роки.



Житель Харкова влаштував соціальний перфоманс "Лікарняний". Чоловік зі зламаними п'ятами вирішив на колінах доповзти до поліклініки, щоб показати недосконалість системи охорони здоров'я.



Уряд України вирiшив збiльшити мiнiмальну роздрiбну цiну на горiлку на 15,3% i здiйснити таке пiдвищення у два етапи: найближчими днями – на 9,2%, а з 1 березня 2013 року - ще на 5,6%.



Першої поразки у груповому раунді Ліги Європи зазнав дніпропетровський "Дніпро". У четвертому турі команда Хуанде Рамоса втратила перемогу наприкінці поєдинку з "Наполі".




Люсі МакАдам-Фройд, правнучка знаменитого психіатра Зигмунда Фройда, приїде до Львова на відкриття виставки своїх робіт під назвою "Ігри розуму".



Грузовые автомобили занимают ощутимую часть автомобильного мира. Их широкое применение в строительстве, грузовых перевозках, в малом и среднем бизнесе, сделало их незаменимыми в повседневной жизни.