Чт, 2024-04-18, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Медики відзначили, що жителі Фукусіми почали частішим хворіти на рак, проте зростання показника було визнане незначним.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



26 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі й вранці місцями туман, слабка ожеледь, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.





Українка Ганна Ушеніна вийшла у фінал жіночого чемпіонату світу з шахів, який проходить у Ханти-Мансійську (РФ).



Україна стала європейським лідером за обсягом тіньової економіки, випередивши весь Євросоюз і навіть Росію. Такі наслідки масової корупції, всесилля фіскальних органів і поганої історії.


Правоохоронці вважають, що єдина прес-карта повинна видаватися тільки співробітникам офіційно зареєстрованих ЗМІ, і тільки якщо людина займається журналістикою професійно, отримуючи більше 50% свого доходу від цієї діяльності.




Засновниками відзнаки є Тетяна та Юрій Логуші та Міжнародний благодійний фонд «Мистецька Скарбниця».




Оппозиция может быть действенной в новой Верховной Раде, даже если она будет находиться в меньшинстве.




Корупцію в українській освіті не вдається викорінити, оскільки у профільного міністерства ніколи не існувало стратегічної програми дій.


Ви багато чули про славетне українське місто Л
ьвів і нарешті наважилися його відвідати? Тоді, щоб не загубитися, а також не пропустити щось важливе і дійсно варте вашої уваги, перед поїздкою до столиці Галичини неодмінно прочитайте універсальний львівський довідник.


В наше время, после того как в Украине азартные игры были полностью запрещены, а в Российской Федерации возможность поиграть в них значительно ограничена, многие люди переключились на всемирную сеть Интернет.



В українському політикумі  фігуру Медведчука сприймають в контексті розширення впливу Росії на пострадянському просторі, його звинувачують у потуранні неоімперським амбіціям, а також у використанні "заборонених" політтехнологій і методів.


Легендарному британському боксерові Ріккі Хаттону не вдалося тріумфально повернутися в бокс. Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях був нокаутований в дев'ятому раунді українцем Вячеславом Сенченком.