Пт, 2024-03-29, 15:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Під час парламентських виборів 20 виборчих округів були "проблемними" з погляду дотримання закону, на 7-8 з них слід провести перевибори. Таку заяву під час прес-конференції зробив голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

.


Юрий Сардак, который любит путешествовать по Украине и миру, а бронирование-авиабилетов осуществляет и часто ездит стопом.





Новообраний президент США Барак Обама у телефонній розмові привітав президента Польщі Броніслава Коморовського з Днем незалежності.



13 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, зранку і вдень дощ, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +7...+9 градусів.



На думку колишнього міністра юстиції Миколи Оніщука, ЦВК не використала своїх законних можливостей зі встановлення результатів виборів у п'яти проблемних округах.



"Класно б сприймалося: "Усіх пересадити". Насправді якщо посадити, то треба ще охороняти - витрачати гроші. Питання просте: скільки коштує "Межигір'я"? Доплати і користуйся, якщо зможеш.

В Италии в стенах римской исторической виллы Медичи, где от 1803 по указу Наполеона действует Французская академия, состоялась церемония награждения международной премией имени Николая Васильевича Гоголя.




На виборах у Верховну раду, які відбулися 28 жовтня, найбільш активними були виборці, старші за 50 років. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".



Традиційна церемонія європейських музичних нагород телеканалу MTV - завершилася. Премію вручали 12 листопада у Франкфурті-на-Майні. Переможцями в чоловічій і жіночій номінаціях "Кращий артист" стали Джастін Бібер і Тейлор Свіфт відповідно.



Злочинців, причетних до нальоту на ювелірний магазин у Маріуполі, в результаті якого загинули дві людини - 27-річна продавщиця і 21-річний охоронець, затримали в одній з областей центральної частини України.



Американські фізики створили надгнучкий матеріал, здатний заліковувати подряпини і порізи, який вміє розпізнавати торкання, що дозволить використовувати його як основу для синтетичної шкіри.



Центральна виборча комісія підбила підсумки виборів у Верховну Раду.. 10 листопада Центрвиборчком оголосив результати виборів за партійними списками, а 11 листопада підбив підсумки за мажоритарними округами.



Знамениту американську актрису і співачку Вітні Х'юстон посмертно нагородять спеціальною премією музичного телеканалу MTV Europe Music Awards. За внесок у розвиток поп-музики Х'юстон удостоїлася "Глобальної ікони".