Вт, 2024-04-16, 18:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України". Про це повідомили в прес-службі глави держави.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



3 листопада в Києві хмарно з проясненнями, уночі місцями невеликий дощ, удень без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +11...+13 градусів.



Игорь Кондратюк рассказал, что до того, как прийти в шоу-бизнес, он занимался наукой, а потому, к примеру, настройка Wi—Fi для него была обычным делом.




1 листопада близько 16-ї години біля приміщення, де розташована телекомпанія "Аверс" побили редактора газети "Аверс-прес" Андрія Лева.



Игорь Кондратюк уверен, что наш шоу-бизнес не способен переварить всех ярких персонажей, которых мы для него выкапываем. У нас мало авторов, которые пишут хиты.



Тренерський штаб національної збірної України, де все ще немає головного тренера, оголосив список з 23 футболістів, які готуватимуться до товариського поєдинку проти збірної Болгарії 14 листопада.



На Хмельниччині у 189 окрузі (центр м. Красилів) досі не ввели на сервер ЦВК дані протоколів з результатами голосування на 18 дільницях. Про це повідомив член ВО "Свобода" Олександр Симчишин.



У Києві, в окружній виборчій комісії №211, де перемагає кандидат від опозиції Сергій Терьохін, а представники кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова влаштували перерахунок голосів виборців з дільниці №800029, пропали дві коробки з бюлетенями.

 

Игорь Кондратюк, комментируя расставание с Виталием Козловским, говорит, что продюсер защитить свои интересы может только благодаря репертуару певца.



Апарат з управління предметами силою думки винайшли науковці компанії ATR у японському Кіото. Пристрій являє собою подобу шапки з проводами і сенсорами, вони зчитують найменші коливання кровоносної системи і імпульсів головного мозку.



Об известном телевизионщике, интеллектуале, телеведущем, шоумене и продюсере Игоре Кондратюка говорят, что он имеет безошибочный нюх на таланты.


Дослідження, проведене німецькою соціологічною компанією GfK Geo Marketing, показало, що купівельна спроможність жителя Ліхтенштейну становить у середньому 57 тис євро на рік.





Сьогодні в Будинку футболу відбулося жеребкування чвертьфінальної стадії Кубка України.



12 листопада 2012 року в київському Палаці спорту відбудеться концерт культового колективу GARBAGE.