Сб, 2024-04-20, 09:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сьогодні працівники ЛКП "Львівелектротранс" та ЛКП "Зелений Львів" пікетували Держказначейство у Львові. Близько двох сотень людей вимагали виплатити їм заборговану зарплату.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





16 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +4...+6 градусів.



У Брюсселі, на засіданні "круглого столу" 14 листопада депутат Європарламенту Павел Залевський (група народних партій, Польща), зокрема, зазначив, що виступає за скасування візового режиму з Україною.


У Грузії тривають затримання силовиків. 15 листопада були схоплені дев'ять, зокрема колишніх, високопоставлених співробітників МВС, включаючи чиновників з департаменту конституційної безпеки і спеціального оперативного департаменту.





Національна футбольна збірна України перервала свою тривалу серію без перемог, обігравши на виїзді у товариському поєдинку збірну Болгарії.



У четвер, 15 листопада, у Києві відкривається IV Міжнародний музичний конкурс імені Миколи Лисенка. Переможець отримає безпрецедентний (як для України) грошовий приз — 20 тисяч доларів.




Ілюстрацію до альбому гурту The Beatles була продано 13 листопада на аукціоні Sotheby's в Лондоні за 55 250 фунтів стерлінгів (87 681 доларів США).



22-річна українка Наталія Татаринцева з Дніпропетровська перемогла на World Pole Sport & Fitness Championship 2012. Змагання з пол-денсу відбувалися в швейцарському Цюриху.




Учора, 14 листопада, в Центрвиборчкомі завершили приймати звіти про використання виборчих фондів партіями-учасницями виборів. Як з'ясувалося, деякі партії, присутні в списку, зовсім не вели агітації.



Екс-глава СБУ, новообраний народний депутат від партії "УДАР" Валентин Наливайченко вважає, що запровадження Росією обов’язкового мовного іспиту для трудових мігрантів має стати сигналом для влади України.



До 112-ої річниці від дня народження народного художника України Катерини Василівни Білокур (1900-1961) Національний музей українського народного декоративного мистецтва запрошує   з 14 листопада по 7 грудня  на  Білокурівські дні.