Пт, 2024-03-29, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



31 липня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, вдень +31...+33 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-07-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Разговор двух польских чиновников, снятый скрытой видеокамерой, нанес ощутимый удар по имиджу правящей коалиции.



Глава МЗС країни Насер Джадда заявив сьогодні на церемонії відкриття табору, що у нього не залишилося іншого виходу, і після закінчення свята Рамадан він готовий прийняти 500 -700 людей.



Референдум щодо усунення з посади президента Румунії Траяна Бесеску, який завершився у ніч на 30 липня, визнано недійсним через недостатню явку виборців, заявило Центральне виборче бюро Румунії.



Минулими вихідними відбувся третій тур української прем'єр-ліги. Двох хвилин не вистачило "Кривбасу", який залишався єдиною командою, що не пропускала голів від початку чемпіонату, аби вистояти на "Донбас Арені".



В Одесі поставлять пам'ятник Стіву Джобсу. З ініціативою встановити скульптурну композицію "Спасибі, Стіве!" виступили студенти і ректорат Одеської державної академії технічного регулювання і якості.




У руках мітингувальники тримають плакати з написами: "Захистимо рідну мову!", "Геть російський імперіалізм!", "Ганьба українофобській політиці Януковича!"



Верховна Рада відмовилася задовольняти заяву Володимира Литвина про відставку з посади спікера. За це рішення проголосували 266 депутатів.



У сесійній залі зареєструвалися 236 народних депутатів. У залі, крім провладних фракцій, присутні також більшість депутатів з фракції НУ-НС та деякі депутати від "БЮТ-Батьківщини".



В наше время все большее количество молодых и преклонного возраста людей предпочитают вечерком в круге друзей или же в гордом одиночестве поиграть в любимый футбольный симулятор PES 2013.




Почати засідання планується з розгляду кадрових питань, які стосуються компетенції Ради, при цьому їх перелік не уточнюється.


3 лікаря клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) 30 липня мають намір відвідати Україну для консультацій з лікарями центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові з приводу стану колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Юлії Тимошенко.




Близько тисячі учасників з'їзду Об'єднаної опозиції зібралися біля штабу БЮТ в Києві, де в 8.00 в понеділок почався захід.