Чт, 2024-04-18, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Першу золоту медаль Олімпійських ігор у Лондоні завоювала представниця Китаю І Силін, яка перемогла у стрільбі з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 метрів.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Під час церемонії відкриття Олімпіади-2012 в Лондоні поліцією було затримано більше ста чоловік в ході акції протесту, організованої активістами велосипедного клубу.



Чоловіча збірна України зі стрільби з лука вийшла у чвертьфінал Олімпійських ігор. Команда у складі Маркіяна Івашка, Дмитра Грачова і Віктора Рубана переграла збірну Великобританії з рахунком 223:212.




29 липня в Києві ясно, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +31...+33 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



В последнее время многие люди осуществляют покупки различных товаров и услуг через Интернет. Однако, многие иногда не очень довольны сервисом, который предлагают онлайн-магазины.


В Томске кризисная ситуация с лесными пожарами, дым от которых накрыл областной центр, выправляется. Правда, судя по сообщениям, восточный ветер сыграл в этом не меньшую роль, чем усилия МЧС. Передышка временная, предупреждают синоптики.



Державна виконавча служба Головного управління юстиції в Закарпатській області заарештувала майно Ужгородської міськради. Про це розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.



Лідер партії "Удар" Віталій Кличко здивований рішенням футболіста Андрія Шевченка завершити кар'єру і піти у політику.



На сході Китаю вранці в суботу сталися зіткнення між захисниками природи і поліцейськими.



Передвиборний з'їзд Об'єднаної опозиції "Батьківщина" розпочнеться у понеділок, 30 липня, о 8.00.

"Скасуємо нинішню антинародну пенсійну реформу, відновивши при цьому раніше існуючі пенсійні вік і стаж для жінок. Негайно здійснимо перерахунок пенсій, які виростуть в середньому на 334 грн. Встановимо єдиний принцип нарахування пенсій - 65% середньомісячної зарплати. Ніяких "спецпенсій" не буде".



Партія буде платити Центральній виборчій комісії 2 млн грн, а кандидат від мажоритарного округу - 13 224 грн за участь у парламентських виборах, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.



Поліція сусіднього зі столичним округом Колумбія штату Меріленд затримала місцевого мешканця, який називав себе Джокером і погрожував розстрілом колишнім товаришам по службі.



В Україні термінового лікування потребують від 400 до 800 тисяч хворих на гепатит С.



Відомий український футболіст, нападник київського "Динамо" і національної збірної України Андрій Шевченко, має намір піти зі спорту у велику політику.