Чт, 2024-03-28, 23:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Верховна Рада ввела щоквартальну сплату єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування фізичними особами-підприємцями, що працюють за спрощеною системою оподаткування.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В среду, 4 июля, легенду украинского футбола Андрей Шевченко был прооперирован в Милане. Как сообщает La Gazzetta dello Sport у 35-летнего форварда были проблемы с мениском.



Після ухвалення "мовного" закону Україною ширяться акції протесту. Мітингують не лише в Києві, куди мають прибути і представники інших регіонів. Протести відбуваються й у великих українських містах.



6 липня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +29...+31 градус.



Верховна Рада внесла зміни до державного бюджету на 2012 рік та збільшила видатки із загального фонду для Генеральної прокуратури України на 174 млн грн.


Не встигли на фіналі Євро-2012 в Києві замовкнути крики уболівальників, як Україна повернулася до свого звичайного політичного життя. Поліція вступила в запеклі сутички з демонстрантами, які протестують проти законопроекту, який підвищить статус російської мови.



Одинадцять депутатів Верховної Ради відкликали свої голоси за "мовний" законопроект, який було скандально проголосовано у вівторок.



Погрози Антимонопольного комітету (АМКУ) подіяли на найбільших українських мобільних операторів - "Київстар" і МТС. Компанії направили у відомство листа про намір знизити ціни.



Стріляниною закінчилося затримання міліціонерів у містечку Ясинувата на Донеччині. Спецвійськам, аби зловити правоохоронців, що торгували наркотиками, довелося відкрити вогонь.



Знакомые посоветовали поехать в Коблево. Из справочников узнала, что курорт Коблево расположен на Черноморском побережье Николаевской области в 4 км от междугородней трассы Одесса - Николаев (50 км от Одессы, 80 км от Николаева).

 

Местная жительница госпожа Ольга продает домашние пампушки на пляже. За один мучной смаколик правит пять гривен. За два часа в большой корзине на дне осталось несколько штук, а поэтому достала свой ноутбук и смотрит фильм.



На Одеському кінофестивалі у рамках програми "Загублений світ: українське кіно початку 90-х" покажуть фільм Андрія Дончика "Кисневий голод". Режисер зняв його 1991-го за сценарієм письменника Юрія Андруховича. У фільмі піднімається тема дідівщини.



Житель німецької Тюрінгії склав для себе копію флінтстоунмобіля - транспортного засобу, на якому їздили головні герої мультиплікаційного серіалу "Флінтстоуни", що розповідає історію стародавніх людей.



Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) визнав правочинною скаргу екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка на незаконний арешт і утримання під вартою.


Кількість загиблих в ході сирійського конфлікту досягло безпрецедентного рівня, а ризик громадянської війни усе більш реальний, заявив представник країни-голови ЄС заступник міністра у європейських справах Кіпру Андреас Маврояніс.