Чт, 2024-03-28, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Современная жизнь очень динамичная, а иногда даже очень быстро случаются ситуации, которые опасны для жизни или здоровья людей.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Назад дороги нет - женщины сели за руль. Массово — они ездят как на новых так и на бу авто, которые очень часто покупают с помощью сайта. Это значительным образом изменяет их образ жизни, самочувствие и даже психологию.




Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) - це товариство, яке має статутний капітал, поділений на частки, розмір яких визначається статутними документами.


Влада Колумбії оголосила найвищий "червоний" рівень тривоги і приступила до евакуації населення через виверження вулкана Невадо дель Руїс (Nevado del Ruiz), який знову прокинувся після страшного виверження в листопаді 1985 року.




Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наполягає на рейтинговому відборі кандидатів у народні депутати в мажоритарні округи від об'єднаної опозиції.




На фінальному матчі Євро-2012 фанів з Італії буде більш ніж втричі менше, ніж іспанців. У силі голосу змагатимуться 4 тисячі італійців проти 13-ти тисяч іспанських вболівальників .



В Україні останнім часом різко погіршилась ситуація зі свободою слова, а найнебезпечнішим містом країни для ЗМІ є Донецьк, заявили у Міжнародній організації "Репортери без кордонів".



Президент Польщі Броніслав Коморовський перед фінальним матчем Євро-2012 в Києві має намір поспілкуватися з представниками української опозиції.



Як повідомили в управління ДАІ ГУ МВС України в місті Києві, сьогодні, у день проведення фінального матчу Євро 2012, в центральній частині міста будуть діяти обмеження в русі.



Відомий англійський співак і композитор сер Елтон Джон закликав припинити дискримінацію сексуальних меншин в Україні.