Пт, 2024-04-19, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


- Какие часы носите сами?

- Ношу электронные белорусские часы, купленные в 90-м году. Им 21 год. Не боятся воды. Я с ними на охоте упал в воду с головой, им ничего. Ездил на велосипеде в ливень ..
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Телескоп Spitzer виявив невелику екзопланету розміром трохи меншу за Землю, віддалену від неї на 33 світлових роки і розташовану в сузір'ї Лева, що робить її, можливо, найближчою до нас землеподібною планетою з усіх відомих, повідомляють "Новини науки"


- Как отдыхаете от часов, преподавание?

- С журналистками встречаюсь (улыбается. - ред.). Если бы не вы, то я бы продолжал в мастерской работать. В свое время я имел удостоверение инструктора по туризму, ходил по Карпатам.




Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить лікарів з наступного тижня посилити курс реабілітаційних процедур.



Вчені з Китаю вирішили прорахувати наближення кінця світу. Темна енергія може стати причиною "Великого розриву" і знищення видимої матерії через 16 мільярдів років, заявляють китайські астрофізики.

- Какие самые древние часы вы держали в руках?
- Это было во Франции, потому что у нас со старинными часами - катастрофа




На Мадагаскарі спробували здійснити спробу заколоту. На території військових казарм поблизу аеропорту столиці Мадагаскару Антананаріво спалахнула перестрілка.



У п’ятницю, 20 липня, на одній з дискотек у Львові на Сихові племінник радника президента Ганни Герман Олег Бокало побив двох дівчат.

- Власть помогает восстановить в городе знаковые часы?

- Готовится косметический ремонт Ратуши, планируют купить газовый камин, но часы перекрасят без меня.



23 липня в Києві мінлива хмарність, удень без опадів, уночі короткочасні дощі, місцями грози, вітер північно-східний 5-10 м/с, температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +25...+27 градусів.




У Норвегії 22 липня згадують жертв подвійного теракту, що забрав рік тому життя 77 осіб.



Часовщик Алексей Бурнаев - уникальный человек. Преподаватель Аграрного университета, доцент кафедры физики мечтает "выкарабкаться" на все башни, где есть (или были когда-то) часы.


Президент США Барак Обама дав обіцянку, що справедливість буде відновлено в місті Аврора (штат Колорадо), де в п'ятницю 12 людей стали жертвами стрілянини, відкритої в кінотеатрі, імовірно, аспірантом-нейробіологом Джеймсом Холмсом.



У місті Аврора біля Денвера, штат Колорадо, завершено опізнання 12 жертв Джеймса Холмса, який розстріляв глядачів на прем'єрі нового фільму про Бетмена.



Помер видатний актор, лауреат Шевченківської премії, Герой України Богдан Сильвестрович Ступка.

подтвердить медицинский диплом за рубежом

 

Видимо, не один студент Львовского национального медицинского университета им. Данила Галицкого спрашивал себя: "Что будет после окончания университета? Куда пойти работать?"




Министерство внутренних дел администрации ХАМАСа в секторе Газы сообщило, что в честь священного для мусульман месяца Рамадан на свободу выйдет 159 заключенных.



В ніч проти неділі, з 21 на 22 липня внаслідок несприятливих погодних умов через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 139 населених пунктів у чотирьох областях.




12 осіб загинули, за уточненими даними, сьогодні, 21 липня, в результаті катастрофи вертольота в Брунеї.



У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.




13-18 серпня в Карпатах вже втретє відбудеться Літня літературна школа. Молодих авторів учитимуть уже знані письменники.