Чт, 2024-03-28, 23:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Лондоне, на известных торгах современного искусства Международного аукционного дома Phillips de Pury & Co, ушли с молотка два украинских лота.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



5 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +30...+32 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Ініціативна група "Першого грудня" вважає, що "мовний" законопроект є прикладом фальшивої законотворчості, яка не вирішує жодної принципової мовної проблеми в Україні.



Українців чекають спекотливі два тижні. Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, сильна спека протримається до початку наступного тижня і сягатиме позначки +34 градуси, а на півдні - всі +36! Часом, правда, спеку перебиватимуть короткочасні зливи з грозами.


У липні найвигідніше купувати долар. Різких стрибків на валютному ринку України експерти не прогнозують, але вважають, що вигідніше все ж тримати заощадження в американській валюті й на короткостроковому депозиті в банку.



Збірна України піднялася одразу на 6 сходинок у оновленому рейтингу ФІФА, тим самим відновивши позиції у топ-50. У трійці лідерів Уругвай та Німеччина помінялися місцями, лідером залишилася Іспанія



"Я ніколи не втручався і не втручаюсь у роботу Верховної Ради", - сказав президент. "Але я зацікавлений в цілому в стабільності ситуації у країні.




Представники опозиції, що беруть участь у мітингу біля Українського дому, заявляють про намір зробити цю акцію безстроковою та закликають до всеукраїнської мобілізації. Про це було оголошено на мітингу в середу.



Окружний адмінсуд Києва заборонив із 4 до 9 липня мирні зібрання у центрі Києва – зокрема, під Адміністрацією президента, Верховною Радою й Українським домом.



Об’єднана опозиція "Батьківщина", підкреслив Яценюк, вимагає негайної окремої зустрічі з президентом Януковичем, яка транслюватиметься в прямому ефірі.

27-29 липня у рідному селі Івана Франка Нагуєвичах, відбудеться "Франко Фест". За словами організаторів, мета фестивалю – усунення стереотипних поглядів та створення якісно нового іміджу Франка, як одного із найкращих і найпрогресивніших українців, популяризація та поширення такого іміджу, актуалізація ідей поета та поширення їх серед молоді України.





У різних регіонах України проходять акції на підтримку української мови.



Голова Верховної Ради України Володимир Литвин просить народних депутатів прийняти його відставку.

 

Мария Дьяченко будет первым ребенком в мире, который заиграет на скрипке Паганини в Доме Паганини.