Чт, 2024-03-28, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Вы приобрели себе новый мощный персональный компьютер или ноутбук и решили загрузить на него все важные документы, а также семейные фотографии и видеоматериалы, а кроме того вы себе даже копий не оставили.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Активістки української феміністичної організації FEMEN в напівоголеному вигляді провели в Києві протестну акцію проти відвідання фіналу чемпіонату Європи з футболу президентом Бєларусі Олександром Лукашенком".



Один і той же об'єкт люди бачать по-різному - для кожного він свого кольору, з'ясували науковці в ході нових досліджень. Те, що особисто ви сприймаєте як червоний колір, інші можуть сприймати як ваш синій.



Державна автомобільна інспекція обмежила до 7 липня рух транспортних засобів на вул. Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького в Києві через демонтаж фан-зони.



3 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +29...+31 градус.


Причиною смертельної ДТП в Одесі за участі Mercedes і велосипеда, на якому їхав відомий КВНщик, могло стати випадкове натиснення педалі газу замість гальм. Велосипедистом виявився 43-річний Володимир Супрун, який грав у КВН за легендарну команду "одеських джентльменів".



Сьогодні, 2 липня, розпочинається вступна кампанія до вищих навчальних закладів України, яка триватиме до 31 липня.




Понад 155 тисяч осіб постраждали внаслідок землетрусу, що стався в суботу в Китаї. Коливання ґрунту оцінено в 6,3 бали за шкалою Ріхтера.



Півзахисника збірної Іспанії Андреса Іньєсту названо найкращим гравцем фінального матчу Євро-2012, який відбувся в Києві 1 липня і завершився розгромною перемогою "Фурії Рохи" над збірною Італії - 4:0.



2 липня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі +15...+17 градусів, удень +28...+30 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Недільне авіашоу в британському графстві Бедфордшир закінчилося трагедією - зазнав аварії літак, який був випущений на початку минулого століття, пілот загинув.



Британським розвідслужбам стало відомо про плани норвезького мусульманина, що пройшов тренування в Ємені, здійснити теракт на американському літаку в період Олімпійських ігор в Лондоні.



Президент Польщі Броніслав Коморовський заявив про готовність Польщі дружити з усіма українськими політичними силами заради євроінтеграції України.



Сборная Испании, благодаря сверхуверенной победе на Евро-2012 вошла в историю мирового футбола, как первая команда, сумевшая одержать победы в трёх крупнейших турнирах кряду.




Неймовірна спека з рекордними температурами в районі 40 градусів була зареєстрована на всій території Італії.



Кабінет міністрів України спростить процес приватизації державних, орендних підприємств і підприємств, заснованих на змішаній формі власності.




Згідно із законом про державний бюджет на 2012 рік, прожитковий мінімум з 1 липня підвищується на 7 грн до 1044 грн


Міжнародний валютний фонд (МВФ) як і раніше очікує від України виконання раніше погоджених заходів для відновлення програми кредитного співробітництва stand by, повідомив директор департаменту зовнішніх зв'язків Геррі Райс (Gerry Rice).