Чт, 2024-04-18, 09:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



11 липня в Києві мінлива хмарність, дощ, місцями сильний, гроза, в окремих районах град, шквали 15-20 м/с, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, вдень +26...+28 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-07-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


З приходом літа - традиційного періоду відпусток та затишшя у соціально-політичному житті – кількість протестів в Україні, попри всі очікування, б’є рекорди. Про це свідчать результати моніторингу, який проводить Центр дослідження суспільства (ЦДС).



Міністерство інфраструктури України (МІУ) розробило проект постанови уряду, спрямований на стимулювання розвитку бюджетних авіакомпаній на нашому ринку.




Учасники акції протесту проти "мовного" закону під Українським домом простояли ще одну ніч.




Українська влада виконує не всі вимоги щодо контролю за державними коштами, заявили у Світовому банку.


 

Український рок-гурт Kozak System завершив зйомки свого другого кліпу на пісню "Твоя порядність". Гурт утворили колишні учасники "Гайдамак" після того, як її соліст - Олександр Ярмола почав сольну кар'єру.



Кількість загиблих збільшилася у вівторок: за даними адміністрації регіону, загиблих вже 172 людини. Більшість жертв - жителі Кримського району, найбільш постраждалого в результаті дії стихії.



Група Гільєма Англад Ескуде з університету Геттінгена використала нову методику пошуку планет, що обертаються навколо далеких зірок.




10 липня, близько 5.00, у Маріуполі зайнявся склад покриття для підлоги. Пізніше під дією вітру вогонь перекинувся і на сусідні будівлі.



В последнее время многие украинцы, как впрочем и большинство жителей Российской Федерации, перенимают европейский опыт во многих сферах жизни.



Капці можуть стати однією з причин болю і травм, якщо їх носити протягом тривалого часу.



У крові намісника Києво-Печерської лаври й депутата Київради від Партії регіонів владики Павла, як стверджують у його оточенні, знайшли чи то ртуть, чи то миш'як.



Президент Венесуели Уго Чавес оголосив, що повністю вилікувався від раку і тепер готовий продовжити передвиборну кампанію.



Дії народних депутатів від БЮТ щодо блокування входів між 8-м і 9-м поверхами харківської лікарні Укрзалізниці є провокацією. Про це заявив начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін.