Ср, 2024-04-17, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Бой состоится сегодня в Берне.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Понад 20 лідерів студентського руху були заарештовані в Бірмі в ході наймасштабніших переслідувань опозиції від часу початку політичних рефо.рм в минулому році.



Учасники акції на захист української мови біля Українського дому не підтримують заяви опозиції про перемогу, і обіцяють залишатися тут до скасування прийнятого парламентом мовного закону.



"Вы у нас дилером будете?", - Спрашивает девушка-бармен покерного клуба. "Менеджеру помогать", - отвечаю. Ее коллега идет звать менеджера.



Можете себе представить несколько тысяч игрушек сразу? Не на складе или в магазине, а в музее.



У п'ятницю, 6 липня, в столиці іспанської провінції Наварра місті Памплона розпочався щорічний фестиваль Сан-Фермін, знаменитий своїми забігами з биками.



8 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень +31...+33 градуси.



Накануне свадьбы друзья жениха устроили "мальчишник" в масках. Среди бела дня десятки жителей Житомира поневоле стали массовкой в боевике, развернувшемся в центре города. У тротуара остановился "Мерседес".



Верховна Рада України схвалила закон про податкові пільги для ІТ-галузі з усіма зауваженнями президента Віктора Януковича. За ухвалення закону в цілому проголосували 264 народних депутати.



Харків'янка Еліна Світоліна наблизилася до другого титулу Grand Slam серед юніорів. 17-річна тенісистка вийшла у півфінал юніорського Wimbledon.



Цьогорічний III Одеський міжнародний кінофестиваль обіцяє бути багатим не лише на хороші картини, а й на знаменитих гостей. Зробили все можливе, щоб приїхало якомога більше зірок.


Комісія з питань найменувань та пам'ятних знаків Київської міськадміністрації (КМДА) підтримала ініціативу української громади Києва та ВО "Свобода" про перейменування вулиць Леніна в Києві на честь українських героїв.




На Донеччині в заповіднику за ніч знищили єдину в Україні колонію кудлатих пеліканів. Браконьєри розтрощили гнізда рідкісних для цих широт птахів.



Наметове містечко захисників української мови розігнав у Черкасах загін "Беркута" та невідомі молодики спортивної статури. Опозиціонери впевнені, що вказівку міліції дав особисто губернатор Сергій Тулуб.



Після того, як опозиція здобуде перемогу, керівництво Партії регіонів піде під суд. Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.