Пт, 2024-04-19, 11:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



20 липня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, удень гроза, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-07-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Українських лікарів з Національного інституту хірургії й трансплантології імені Шалімова, яких обвинувачують у проведенні незаконних операцій з трансплантації органів, випустили з-під арешту на підписку про невиїзд.



41-річного актора і журналіста Йона Фалкона, відомого як володаря найбільшого пеніса в світі, затримали в аеропорту Сан-Франциско за підозрою в перевезенні заборонених предметів.



Біля стін Генеральної прокуратури проходить акція на підтримку телеканалу ТВі та інтернет-видання LB.ua, які в останні дні зазнали утисків правоохоронних органів.




"Летние браки" не имеют юридической силы и автоматически расторгаются в тот момент, когда турист покидает Египет.



Министерство труда и финансовое ведомство Греции разоблачили махинации с пенсиями, которые могут нанести существенный ущерб и без того пустой государственной казне.



Багато мешканців Волині і не тільки їдуть до обласного центру — міста Луцьк, щоб трохи розважитися і відпочити від буденності.


Хамовнический суд Москвы в пятницу, 20 июля, проведет предварительные слушания по делу против трех участниц женской группы Pussy Riot, обвиненных в хулиганстве после "антипутинского панк-молебна" на амвоне храма Христа Спасителя в Москве.



Солдаты, матросы, офицеры и студенты высыпали накануне на улицы столицы КНДР Пхеньяна, чтобы отпраздновать назначение своего вождя Ким Чен Ына маршалом. Молодежь пела патриотические песни и танцевала на улицах и площадях.




Президенти Росії і США погодилися з необхідністю підтримання політичного переходу в Сирії, йдеться в заяві Білого дому.



В наше время все большее количество украинцев устанавливают себе дома металлопластиковые окна.




Болгарські слідчі вважають, що бомбу в автобус із туристами з Ізраїлю було або встановлено до посадки пасажирів, або підкладено в багажний відсік у момент завантаження речей.


Сьогодні Угоду про асоціацію з Євросоюзом буде парафовано в повному обсязі. Те, що викликало б ажіотаж рік тому, тепер проходить майже непомітно. Адже обидві сторони розуміють: парафований документ надовго покладуть у стіл. І невідомо, коли його звідти дістануть.