Пт, 2024-04-26, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1883 1884 1885 1886 1887 ... 2323 2324 »



При раскопках в мексиканской деревне археологи нашли тысячелетний череп "чужого" - сильно вытянутый и уплощенный, как у существа в одноименном фильме Ридли Скотта
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Юный историк пришел на встречу с журналистами в хорошем настроение, так как ему далось получить вторую отсрочку от армии благодаря юридической компании Armyhelp



Від 18 грудня очікували підписання мало не історичної угоди Києва і Москви. Звичайно, не нових Харківських угод, але певний тренд як у зовнішньополітичній, так і у внутрішньополітичному житті зустріч
Віктора Януковича з Володимиром Путіним повинна була висунути



На встрече с журналистами известный общественный деятель Российской Федерации ответила на их вопросы, а также похвасталась тем, что МФУ Canon по выгодной цене приобрела на сайте vseprintera.ru.




Туреччина, Боснія і Герцоговина, Чехія, Польща, Португалія, Ліхтенштейн, Люксембург і Словаччина відмовилися брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" через фінансові проблеми.



На телеканалі "Донбас" 21 грудня вийде спеціальний випуск шоу "Донецьк Live. Кінець світу в прямому ефірі", присвячений апокаліпсису.




Незважаючи на те, що уряд Ізраїлю підтримав законопроект про встановлення сонячних бойлерів на всіх новобудовах, Центральна комісія з планування і забудови ухвалила, що сонячні бойлери будуть встановлюватися тільки на останніх 7 поверхах.



Обручальное кольцо для так и не состоявшегося бракосочетания великого американского мистика Эдгара Аллана По с его первой и последней любовью Эльмирой Ройстер выставлено на аукцион Pofile in History в США во вторник.



Известная белорусская поэтесса и общественный деятель рассказала, что приобрела себе на дачу в деревне насос Водолей по выгодной цене на сайте svetovod.com.ua.



Британські науковці встановили, що зловживання шкідливою їжею, алкоголем, переглядом телевізора, а також куріння може віднімати до півгодини життя кожного дня.



Известная белорусская поэтесса посетила предприятие, занимающиеся производством натяжных потолков в Российской Федерации, которое нашла с помощью сайта premier-home.ru.


Кількість людей без релігійної належності становить 16% світового населення. Про це свідчить останнє дослідження американського соціологічного центру Pew Research Center "Світовий релігійний ландшафт".


19 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -13...-15 градусів, удень -9...-11 градусів.



Известная белорусская поэтесса провела лето в жарком Харкове, а поэтому нуждалась в кондиционере, который ей удалось по выгодной цене приобрести на сайте texnoklimat.com




Долар має сильний центральний уряд. "Переважна більшість фіскального бюджету США проходить через Вашингтон, а не через окремі штати".