Чт, 2024-04-25, 21:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:46
В Одесі 15-річна дівчина холоднокровно зарізала громадянина Індії
Інші останні Кримінальні новини


Співробітники міліції затримали 15-річну жительку Одеси, яка вбила іноземного студента. Як повідомили у прес-службі міського управління міліції Одеси в середу, 23-річний хлопець познайомився з майбутньою вбивцею через соціальну мережу. Кілька днів тому він домовився з дівчиною про зустріч, але додому так і не повернувся. Після двох днів відсутності студента його друзі написали заяву в міліцію.

Співробітники міліції встановили підозрювану у вбивстві, і після затримання дівчина зізналася у скоєному злочині.

За її словами, під час спілкування з хлопцем вони розпивали спиртне, і між ними виникла сварка, бо хлопець почав її домагатися. Чинячи опір, вона схопила ножа, який був у салоні автомобіля і почала завдавати ним удари молодому чоловікові, передає "Iнтерфакс-Україна".

Після чого, забравши гроші, кредитні картки та мобільний телефон іноземця, вирушила до подруги, у якої переодяглася, залишила закривавлений одяг і знаряддя вбивства.

Джерело агентства в правоохоронних органах додало, що дівчина завдала хлопцеві, який був громадянином Індії, 24 удари ножем.

Через певний час дівчата вирішили повернутися на місце злочину і сховати машину. Вони мали намір відігнати автомобіль за межі міста, але змогли проїхати лише кілька кварталів і врізалися в дерево. Подруги позабирали з кишень одягу вбитого решту грошей, зняли з нього золотий ланцюжок і пальто.

Наступного дня дівчата знову повернулися до машини, маючи намір відігнати її у більш віддалене місце, але завести автомобіль не змогли.

Наразі обох дівчат затримано.

Щодо однієї з них порушено кримінальну справу за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу Україні, щодо другої вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 396 (приховування злочину) КК України. Ведеться слідство.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1226 | Додав: nowyny | Теги: студент, 15-річна дівчина, Індія, Громадянин, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]