Сб, 2024-04-20, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Дружину Кім Чен Ина показало телебачення Північної Кореї
Інші останні Новини світу
Телебачення Північної Кореї підтвердило, що лідер країни Кім Чен Ин одружений і назвало ім'я його дружини - Лі Суль Чжу. Про це повідомляють інформагентства з посиланням на неназваного південнокорейського міністра, інформує BBC-Russian.

За його інформацією, телебачення КНДР повідомило, що Кім і Лі взяли участь у церемонії з нагоди завершення будівництва парку розваг у Пхеньяні.

11 липня Кім Чен Ин з'явився на публіці в супроводі своєї давньої знайомої Хьон Сен Вол, з якою він зустрічався 10 років тому, поки їх не розлучив батько диктатора. Такі висновки робила розвідка Південної Кореї. Експерти ж вважали, що Кім Чен Ин не став би показувати свою коханку, і дівчина, найпевніше, його сестра.

Раніше в жовтні 2011 року південнокорейські ЗМІ повідомляли, що Кім Чен Ин взяв за дружину дівчину з родини інтелігентів. Її батько - професор, а мати - лікар-гінеколог. Сама дівчина закінчила престижний столичний університет імені Кім Ір Сена.

Кім Чен Ин очолив Північну Корею в грудні минулого року після смерті його батька Кім Чен Іра, який правив країною 17 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: дружину Кім Чен Ина, телебачення Північної Кореї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]