Пт, 2024-04-19, 02:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:26
Кількість жертв спеки і буревіїв у США зростає. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Кількість жертв двох найсильніших буревіїв, що пронеслись в минулі п'ятницю та неділю над Східним узбережжям США, досягла 27 людей, передає ИТАР-ТАСС. Раніше на цьому тижні повідомлялося про 22 загиблих.

Як повідомив у четвер представник поліції, 13 людей загинули в найбільш постраждалому від удару стихії штаті Вірджинія. Загиблі також є в штатах Нью-Джерсі, Огайо, Меріленд, Північна Кароліна. Як повідомлялося раніше, більшість смертей - результат падіння дерев на будинки і машини.

Крім людських жертв, урагани завдали серйозної шкоди інфраструктурі штатів. Губернатор Вірджинії Роберт Макдоннелл заявив, що без світла досі залишаються майже 100 000 споживачів.

До свята 4 липня енергетикам вдалося відновити електрику у низці населених пунктів, що дозволило людям зустріти День незалежності з освітленням і кондиціонерами, передає AP. Проте через сім діб після удару стихії без світла все ще залишаються близько 600 000 осіб.

Крім Вірджинії йдеться про штати Нью-Джерсі, Іллінойс, Огайо, Пенсильванія, Меріленд, Кентуккі, Північна Кароліна, а також про столицю країни - Вашингтон. При цьому енергетичні компанії обіцяють підключити їх до енергопостачання не раніше, ніж через кілька днів.

Крім того, за словами Макдоннелла, через повалені дерева залишаються заблокованими близько 50 доріг, в 45 населених пунктах ще діє режим надзвичайної ситуації.

Ситуація ускладнюється сильною спекою, через яку тільки в Меріленді за останні дні загинуло вісім осіб. При цьому прогноз Національної служби погоди не можна назвати втішним: температура почне спадати тільки ближче до кінця наступного тижня, а до цього вона може досягти нових рекордних позначок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 984 | Додав: admin | Теги: буревій, США, спека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]