Чт, 2024-04-25, 16:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:05
Китаянка І Силін завоювала перше золото Олімпіади
Інші останні Новини світу
Першу золоту медаль Олімпійських ігор у Лондоні завоювала представниця Китаю І Силін, яка перемогла у стрільбі з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 метрів, передає BBC.

Срібло у польської спортсменки Сільвії Богацьки. Бронзу завоювала китаянка Ю Дань . Росіянка Дар'я Вдовіна, що пробилася у фінал змагань, посіла восьме місце. Олімпійська чемпіонка Любов Галкіна не зуміла подолати кваліфікацію.

Крім стрільби, сьогодні також проходять змагання з велокросу, плавання, веслування, баскетболу та гімнастики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє турецьких і один албанський важкоатлети відсторонені від участі в Олімпіаді за вживання допінгу.

Раніше двоє турецьких і один албанський важкоатлети, а також марроканка, учасниця змагань з легкої атлетики з забігом на 1500 метрів, відсторонені від участі в Олімпіаді за вживання допінгу.

Нагадаємо, під час Олімпіади в Пекіні в серпні 2008 року китайські спортсмени також виявилися першими у завоюванні золотих медалей на відкритті сезону.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: китаянка І Силін, перше золото Олімпіади | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]