Пт, 2024-03-29, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:43
Наймолодшим експертом Microsoft став 8-річний пакистанець
Інші останні Новини світу

Наймолодшим фахівцем в історії Microsoft став восьмирічний Шофан Тхобані з Пакистану. Він виконав найскладніші іспити корпорації, набравши 91 бал зі 100 можливих.

Щоб отримати такий високий результат, хлопчик наполегливо працював та вивчав усі технологічні особливості компанії протягом 13-місяців, повідомляє lifenews.

Для того щоб здійснити свою мрію і стати сертифікованим фахівцем, хлопчик створив складну систему інтернет-протоколів і доменів.

Представник Microsoft Томас Дженсен підтвердив цю інформацію і додав, що "хоч корпорація і не відслідковує вік людей, які отримують сертифікати, проте вони впевнені, що цей випадок дійсно є феноменальним".

Батько Шофая Шау Тхобані стверджує, що дуже пишається своїм сином. Він сам керує найбільшою технологічною компанією під назвою Thobson Technologies.

"Шофан дуже розумна і кмітлива дитина. Він спокійно виконує математичні операції в голові, не використовуючи калькулятор", - зазначає доктор Шау.

Крім того, він додає, що "відчуває себе найщасливішим батьком в світі, бо отримує тільки позитивні відгуки про свого сина".

Зазначимо, Шофан почав відвідувати комп'ютерний клас у віці 5 років. Зараз він успішно поєднує навчання у звичайній початковій школі з дітьми свого віку і спеціалізовані уроки роботи на комп'ютері.

"У сина завжди був талант до цієї сфери діяльності. Навіть у зовсім маленькому віці, він більше захоплювався і виявляв інтерес до моїх приладів електронiки, ніж до яскравих дитячих іграшок", - зазначає Тхобані-старший.

Незважаючи на такі значні успіхи, батько хлопчика заявляє, що ні в якому разі не примушує сина йти батьківською дорогою.

Він упевнений, що хлопчик сам повинен визначитися зі своїм покликанням у житті.

Раніше 9-річний Марко Чаласан з Македонії став наймолодшим у світі системним інженером Microsoft. Він також склав іспит на отримання відповідного сертифікату.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 959 | Додав: admin | Теги: експерт Microsoft, 8-річний пакистанець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]